|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Donekle sam resio problem uz pomoc ASIO4All drajvera,malo sam smanjio kasnjenje pa moze da se kaze da je zadovoljavajuce.Napravio sam i tercu za sada samo C-dur i svirao na pomenutoj konfiguraciji a pritom sam posmatrao koliko je procesor opterecen -NE prelazi 30% tako da toliko o njemu.Mislim da je glavni problem integrisana muzicka ali kao sto sam reko ASIO drajveri resavaju problem.
@jaskonet Vaxter je vec napravio program o kome govoris ali ga je izgubio sa svim podacima na jednom hard disku.Imas posebnu temu "AILU sta je to" u kojoj imas sve o ovom programu i tercama kao i o primedbama i sugestijama kako da se pomenuti program poboljsa.Postoji i demo verzija tog programa koju mozes skinuti i probati(link je tamo).Kad sve to proucis onda mozemo dalje da se konsultujemo o eventualnim problemima i nacinima kako da se napravi bolji i funkcionalniji program. Videces da je glavno ostaviti korisniku da sam kreira terce to jest da se omoguci tuning svakog od 12 tonova posebno i da to snimi kao konfiguraciju koju kasnije samo bira iz programa. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fm7, terce |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|