Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 24.09.2009, 14:18   #1
vlade92
Drugar foruma

vlade92's Avatar

Registrovan/a dana: 01.03.2009
Mjesto: Pljevlja
Godina: 33
Downloads: 212
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Yamaha psr s900
vlade92 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Frage korg pa800 ili yamaha psr s900

evo odlucio sam da zamijenim moju yamahu psr s500 i dugo sam razgledao razne aranžere i na kraju sam izbor suzio na korg pa 800 ili yamahu psr s900. e sad znam da korg ima sempler a yamaha nema, ali on mi i ne treba posto sviram pretezno zabavnu rock muziku i balade tako da su mi boje i sa s500 veoma dobre korga sam dosta slusao, i svirao sam ga par puta ali yamahu sam vidio samo u prodavnici i znam samo ovo sto sam procitao na internetu (a toga je veoma malo, izgleda da je rijetka na nasim prostorima). znaci moje je pitanje koja se od ove dvije klavijature moze bolje srediti za zabavnu muziku ( i poneki narodnjak), znaci da li korg ima jos neku prednost osim semplera, jer sam naviko na yamahu ali bih ipak uzeo bolju (znam da su ukusi razliciti, pa bih volio ako mi neko moze reci samo cinjenice, sta ima jedna a druga nema ).
vlade92 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije