|
![]() |
#21 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1359
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro
![]() |
![]()
Ljudi moji, cim je izasla ZX4kutija mislio sam to je to kad ono slabija u kompletu kao sto kaze Marko7. Onda sam dobio na raspolaganje (od covjeka koji radi sa opremom)
2 ili 4 ZX5. Medjutim sve mi to davo da guram sa PM1000-II. Ajd islo je do nekih 300ljudi ali nema nista bez binova uz ovu ZX-seriju. Sad kad trebam od njega opremu, uzimam 4xZX5, PM-II, 2xRX118 binove velike po 600rms-a i snagas 2x1200rms-a na 8oma. E onda radi razglas svoj posao i baca ton u dalje, (horne u ZX5 i binovi). Pricao mi je lik taj sto radi sa opremom da je vise ZX5ica morao reklamirat, jednostavno nakon par mjeseci odvoji se u bass/midle driveru membrana, u stvari papir i pocne jednostavno da ferca i ako nemas binove uz njih gotova svirka. Moj licni prijedlog F150 i F8 po mogucnosti, jer sam i tu kombinaciju vise puta probao a ton baca do nekih 40metara bez pada ako su i binovi u paketu. Za ovu dynacordovu kombinaciju uvjerio sam se i live a i sa snimka profesionalnog dvd-a kad je kamerman po sali od 400ljudi setao i snimio sve to. Imali smo 4x F150 i 2x F8 na bini i bila je fantazija. Ispricavam se na ovom veliko romanu ali nadam se da ce nekom rijesit neke dileme i dvoum. Toliko od mene. Pozdrav svima. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|