|
![]() |
#31 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ja mislim da si ti sramota Bosanskog il Jugoslovenskog naroda.
Kakva si ti budala da dodjes ovde i da tvrdis da je to na pocetku samplirano. Koji je cilj tvome Neslaganju...ljubomora il sta? Ako ti i jos neki nemate PA800 ne znaci da niko nema, ima tu ljudi sto ga imaju i oni vrlo dobro znaju dal je to fabricno il samplirano. Poslusao sam tvoje, i pored toga sto sam izgubio postovanje za tebe svaka ti cast na svirku al kako taj PA1X zvuci bog ti pomogo, ne sint, nego TI, znam da sint moze jos 100 puta bolje...a druga stvar ti ono uporedjujes sa PA800? Ja sam procitao dobro sto si ti rekao, da sam sve to snimio na moj I30 ti bi 100% opet rekao da je to PA800 i da je Bugarski, samo iz neke VETROVE u glavi tvojoj. Idi kod nekoga sto ima PA800 poslusa to sto sam svirao i nadji te ritmove tamo pa onda sviraj i poslusaj pa sudi. Ne moras se ovde razbacivat koliki si AMATER i NEOZBILJAN, nama muzicarima nedolikuje to, znas i sam. Dodjes i tvrdis nije to PA800, to samplirano to ovo to ono, mislis ti da su svi Ignoranti ko ti jeli? Il mislis da su ludi i ne znaju sta je PA800. Hajd nosi se i ti.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, mp3, pa800, primeri |
|
|