Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 01.11.2009, 12:49   #26
VUNIMRAV
Kao kod kuće

VUNIMRAV's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
VUNIMRAV ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Pa Makso druze,neces valjda napustiti klub Jamahista?Na stranu sala,moj bi ti predlog bio psr plus TR,kombinacija odlicna,pogotovo za tebe koji se dosta razumes u tehniku(koliko sam mogao primjetiti),znam dvojicu-trojicu licno koji vuku sa tr semplovane basove i bubnjeve,jedan od njih je imao kombinaciju psr 1000 +korg x5d,to je prodao i kupio Pa 800,radio sa njim par mjeseci i prodao ga i kupio psr 3000 i tr-a i sa tim je prezadovoljan.Inace covjek ne svira-rastura,od harmonike,bas kontre,aranzera...Zavrsio akademiju,znaci nije da je bas ono muzicki analfabeta.Drugi primjer-slucaj,moj drugar harmonikas kupio Pa 8oo i malo ga je koristio jer je uglavnom samnom svirao harmoniku,medjutim,jedne subote,negdje proljetos dodje na svirku i rece da je prodao Pa 800 jednom nasem drugaru, ,a ja pitam sto njemu ,apa on ima to vec?Pa znas,te pao mu pa bi da bude siguran,te malo se prosulo...,da bi nakraju i taj bio jedan od onih srecnika pod navodnike sto im je riknula ploca,sam znas kako je,udaj ga,pa neka neko drugi kuka.Taj tvoj nemora da je pod greskom,ali mene bi licno uvijek kopkalo,zasto ga taj mijenja,par stotina evra razlike nije neka lova pa da se kaze da je to stvarni razlog sigurno.Ja nisam ni strucan ni kompetentan da komenteram teh mogucnosti nijedne klavijature,o tom nemam pojma,i ne petljam se nego ono neophodno,ali imam strahovito uvo i mogu sigurno reci sta dobrao zvuci,pa tako i Pa 800 zbilja dobro zvuci kod vecine,ali ni to nije takva razlika sto bi rekli "drasticna",koloka je opasnost od "greske"na korgu.Ja isto imam tu komb i nebi je mijenjao za Pa ni u snu pored svega,i zbog toga sto je nasa jamahakud i kamo prostija i jednostavnija za mnoge radnje,koje su bitne za aranzeristu.Ja cu cekati i vrebati priliku pa ici na T2,ili "nedaj boze" t3, a to i tebi savjetujem.Velike pozdravtebi i svim forumasima.
VUNIMRAV je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije