|
![]() |
#27 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
BiH-Portugal.......0:1
Utakmica kao utakmica nista narocito. Portugal sa svojim izuzetno iskusnim(po broju utakmica) i skupim i kvalitetnim igracima,je igrao cini mi se bas onoliko koliko im je trebalo da igraju. Dobri su to igraci,ljudi moji a jos i Ronaldo ne igra. Kao prvo BiH je igrala bez 4 standardna igraca. Posto je to ekipa koja nema bas puno izbora na rezervnoj klupi,igrao je ko je igrao. BiH da je igrala onako borbeno kao u Portugalu,ja bih bio zadovoljan,pa neka su izgubili. Ovaj put su nekako igrali "igru bez igre". Niti jedna stopostotna prilika nije stvorena,nekim udarcem direktno na gol. Najvise mi je nekako smetalo,sto nisam vidio neku dobru taktiku,a samim tim se nisu ni stvarale gol sanse. Gol koji su portugalci postigli,krivica je nase odbrane,ali sta je tu je. Sudija jeste trebao dati 1-2 zuta kartona portugalcima,ali to nije uticalo na rezultat nimalo. Objektivno-Portugal ide zasluzeno u Afriku.... A mi bosanci i hercegovci cemo ponovo cekati neku drugu priliku,da izborimo plasman na neko veliko takmicenje-na zalost. Ostalim ekipama sa ex-YU prostora-sretno bilo. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|