|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Moje misljenje je da nisi poranio, pa cak i da nije prevara, ako si napisao i imenovao ga, pa shto se ne javlja na telefon, konj jedan?
Ozbiljan sam, ne salim se. Pozzz P.S. Nego, ako on nije podigao pare (nisam video taj podatak), ti mozes stopirati to. Cak mislim da se moze videti ko je podigao i da se ukljuce organi reda. Ako budes javio banci da te je prevario. To sto mi mislimo da ce nam panduri reci ono, kao "Pa nisi smeo da verujes, sad je gotovo... ". Nije tacno, istresli bi ga iz gaca za 500 dinara, samo da si ozbiljan i da zapnes. Ali, ako je ta para u pitanju, bole te ona stvar, ja sam 500 dinara dao kolegi (profesoru) koji nije imao za dorucak i bus do kuce, trazio mi 200-300 dinara ja frajer, dao mu 500, da mu slucajno ne zafali. Onda ga cela skola jurila zajedno sa direktorom, na kraju ga naterali da da otkaz a od mene bezao. Konj!! Ja digo ruke, mislim, 500 dinara... Ej a najbitnije, ja ga tih mesec dana menjao, kao, da deca ne gube nastavu a njemu dali platu za to vreme.Hahahahaha... Ej svasta je moguce kod nas u Srbiji... Koliki sam ja P.S. stavio, al se raspricah... hihii... Ma dizi ruke al ga prcaj posle 5 godina na telefon, na fixni... Razbi ga... Salji mu preteca pisma naravno nepotpisana, ubijaj ga u mozak... Ja sam zlopamtilo, ja bi ga razbio, zazalio bi on za te sitne pare... ma cool... ![]() Ajd... Pozzz
Favoriti |
|
|