|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2007
Mjesto: Mladenovac
Downloads: 408
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja se unapred izvinjavam svima ako ovakva tema vec postoji,ja nisam uspeo nista da nadjem sto bi meni pomoglo.
![]() Dali postoji mogucnost da sa drugog sinta u mom slucaju yamaha dx 7IIfd pozivam boje na pa 800?Da razjasnim,povezao sam yamahu(midi out) i pa800(midi in),na yamahi sam podesio sve u vezi midija sto mi nije prvi put da je koristim kao master klavijaturu i dosta dobro je poznajem.E sad sto se tice pa 800 imam problem kada podesim recimo da na prvom midi kanalu bude upper1 sada poziva boje u performansu samo na upper1,e sada kada promenim neku boju na upper1 recimo iz user1 banke on povlaci i efekat koji je odradjen za tu boju u useru,sto mi i odgovara ali kada pozovem sa yamahe tu istu boju on je naravno ubaci u upper1 ali povlaci efekat iz GM mape recimo ako pozovem boju koja je na rednom broju 1 meni se pojavi boja koja je u user1 prva ali povlaci efekat iz GM mape tacnije Acoustic PianoGM.Pokusao sam i preko sequencera isto to da uradim nezavisno od uppera1,2,3 i lowera ali isto se desava on pozove tu boju ali efekat sa GM mape. Dali moze neko ko se razume u ove stvari da resi ovu zavrzlamu i dali postoji mogucnost da se pozivaju performanse na taj nacin? |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|