|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#9 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
UVOD: F# Hm A6 A D F#7 Hm A6 Em F#
Hm---------------- F# Pogledom me milujes,ko da me dodirujes Hm -----------------Em Em6 i svaki put kao da je prvi F#--------------------- G---------------- G F# Em ja stalno mislim prestace,iz cista mira nestace Em ----------Em6 ----A -----A7 D F# al pozuda ne prestaje,ti si mi u krvi Toliko dugih godina,uzimanja davanja ostajem poslednji i prvi zbog tebe sanjam cigane i smisljam slatke prevare al djavo se ne predaje,ti si mi u krvi REF: ---------Hm------------ F# Ako te odvedu cigani cergari --------Em -------A -----------D ili te ukradu strasni haremski cuvari F#------ Hm-------------F# ako te odvedu ja cu da poludim -------------Em --------A ----------D bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim F#---------Hm -------------F# ako te odvedu sve ce da se srusi ------------Em -----------------D pamti me ko prijatelja cuvaj me u dusi -F# ------Hm-------- A ----------G --F# Em- F# i onda kad mislis da je prekasno za snove...za sve
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
Favoriti |
|
|