|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
imam veliki problem sa racunalom, cesto se sam restarta, nekada to bude nakon 10 minuta, nekada nakon 3 sata...
kasnije sam nasao pod sistem failature funkciju automaticaly restart, pa sam je iskljucio, i sada mi se na monitoru pojavi sve plavo i pise eror... to mi se dugo desava, nikako ne mogu skontati sta je, mjenjao sam napojnu jedinicu jer sam pomisljao da je do napona, nije do toga, mjenjao sam ram, opet se isto desava, jedino da sam baksuz pa da mi opet zeza ram... takodjer kada sam pokusavao instalirati windows 7, monitor poplavi i pise a problem has ben detected and windows has ben shut down to prevent damage to your computer. tako svaki puta evo slika dole, a kada sam instaliravao xp, jednom mi je isto tako poplavilo i pisalo setup cannot copy the file :cinemst2.sys restartam, pokrenem ponovo instalaciju isto mi se desi, samo drugi neki fajl, kasnije sam instalirao... nije mi jasno o cemu se ovdje radi, do citaca nije, cd je ispravan... - svi programi mi se ruse i pojavljuje se sent/dont sent eror ako neko sumnja na nesto neka se javi ![]() evo slika sta mi je bilo kada poplavi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|