Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 14.02.2010, 00:53   #9
BorisZX6R
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 11.02.2010
Mjesto: Revere, MA
Godina: 45
Downloads: 102
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
BorisZX6R befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BorisZX6R pošalji poruku preko MSN messengera BorisZX6R pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Prije svega, HVALA svima koji su odgovorili i pomogli s mojom dilemom...

Pa800 je odlican i ne sumnjam da je idealno rijesenje, ali nije za moj dzep, makar za sad ne...

Nov je od $2600-$2900 sto je puno vise nego sto sam mislio da potrosim, a polovan je $1700-$2100 pa i vise...

Pa500 here I come

Novi Pa500 mi je lakse kupiti cak nego polovan jer mogu ga uzeti na kredit i otplacivati bezosjetno pola godine do godinu dana...

Sta god da uradim javicu se i tek onda dolaze pozivi u pomoc!

Hvala jos jednom!

__
BorisZX6R
Dodato:
Moram sa vama podijeliti radosnu vijest!
Ovako...

Otisao sam u lokalnu radnju Guitar Center i odlucio da tamo kupim Korg Pa500, spremda ga oni nemaju u radnji tako da nisam imao priliku da ga vidim ili probam. Nemaju skoro nijedan arranger u radnji, ali se moze naruciti.
U ovom dijelu Amerike se slabo prodaju arranger-i tako da ih slabo koja radnja drzi...

Ovaj vikend je praznik u Americi (Presidents Day) i sasvim slucajno sam vidio online da Guitar Center radnja nudi 15% popust na cijenu zbog praznika ako je iznos iznad $299, tako da sam pazario Pa500 za manje nego sto sam ocekivao.

Umjesto da platim $1100 + $68.75 porez (u Americi se porez dodaje na cijenu) total $1168.75 ja sam zbog popusta za praznik platio samo $993.44 i ne samo to, nego sam i dobio mogucnost placana na 18 mjeseci bez kamate, tako da mogu razvuci placanje na 18 mjeseci po $55 mjesecno da i ne osjetim...

Jedini problem je sto ga nema nigdje na lageru, pa cu morati malo sacekati dok dodje... Ocekuju da ce 22-og Februara biti spreman za posiljku.
Sad samo ne znam kako cu izdrzati taj period cekanja to me zivog pojede...

Hvala svima na savjetima i javljam se cim dobijem masinu .

Promijenjeno od BorisZX6R (15.02.2010 u 01:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
BorisZX6R je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 23:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije