|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#13 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.07.2004
Downloads: 329
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ja sam skoro kupio Psr-s910 i stvarno sam prijatno iznenadjen. Akusticni instrumenti, bas i gitare su vrh! Isto tako ima dobre synth boje kao i padove, znaci moze se stvarno svasta napraviti. Funkcije tipa Groove i Dynamic u style creatoru su odlicne za pravljenje varijacija i razbijanje monotonije. Jedino sto mi nedostaje od bivseg E80 su Make-up tools i mozda donekle bubanj, mada ni E80 se po meni nije nesto proslavio sa bubnjem. Juce sam narucio Soniccell modul pa cu da ga vezem na S910 upravo radi bubnja.
Znaci osim bubnja, ova klavijatura ima od prilike sve sto je potrebno. A o mogucnostima preko midi routinga je suvisno i pricati, jer se stvarno svasta moze odraditi. S710 ima samo manje SA-zvukova i neposjeduje harmonizer (koji svakako nije ni za sta, po mom misljenju). Sad mi je jedino krivo sto sam duze vremena bio odbojan prema Yamahi i smatrao PSR seriju kao igracku. Sve u svemu jako sam zadovoljan sa ovom klavijaturom i toplo preporucujem S710/S910. A kako tek radi T3, o tome necu ni da mislim jer me novcanik jos ne zulja! Poz |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|