E druze taj decko jeste Misa ali ne laguna to je Milos Vacic decko je iz Nisa znam ga posto sam i ja iz Nisa i to je to da ne raspravljate o kojem decku je rec. Jedino ako mu nisu dali neki nadimak "Laguna" mada ne vidim zasto bi a cini mi se da postoji i drugi Misa laguna.
Sto se tice cene slazem se da je razlicita posto sam i ja licno svirao sa grandovcima i znam ljude dosta koji su svirali i sviraju (Gacka, Stamen, Misa, ...) dakle iskreno koliko ja znam dosta varira od svirke do svirke i mnogo zavisi od menager-a sa kojim saradjujete tako da ako neko ima nameru ili ponudu da svira neka se prethodno debelo raspita sa kojim manager-oma saradju jer znam slucajeve i za 100 EUR-a i manje a i za 1000EUR-a pa i vise za jedno vece (moje iskustvo opet kazem)
Znas sta, sto se tice toga kako decko svira mislim eto imate snimak pa ocenite, ja cu da ostanem bez komentara.
A da mu je sredjena klavijatura, iskreno po mom ukusu NE, ali za ono sto on radi koliko znam jeste jer se decko dosta angazovao.
E DA, sto je reko Milanche ipak je to GRAND i te fore posao za neke klince koji imaju zivce za ta putovanja i cimanja itd... Ko ima porodicu neka zaboravi na ovo sa Grand-om (moje misljenje opet)
Pozdravce iz NIS !
Promijenjeno od Dacky1984 (12.03.2010 u 00:27 sati)
|