|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
OK, da ne predje ovo u rat neki, onako drugarski pisem:
Nedelja je 4 ujutru, sad sam dosao sa svirke, Tursko-Albansko-Makedonsko-Ciganska Muzika smo svirali, vrhunski sviraci, najbolji Kanunist Turske, Jurij Junakov- koji je svirao u Trakya Band il vi vise ste culi za Ivo Papazaov i isto i Erkan, jedan od najjacih vamo, Cigan iz Makedonije, Ja i jos neki. Pala sansa po prvi put na EV pojacalo radim na oba i PA800 i PA1X, Erkan bio sa 1X ja sa PA800, naravno smo imali i drugi sintovi al ta 2 aranzera su vodili svadbu. Cilj mi je posto se tu cesto pricalo o razlikama u zvuku izmedju ta 2 sinta. Hajd u Sudio cesto imam ih oba al studio ko studio. Nocas je to pucalo do jaja...al ostalo je dalje to da aranzer ne ZVUCI nego onaj ko ga sredi on ZVUCI dobro. Jeste bila je razlika, na mnogo mesta i stvari. Al je razlika bila VAMO-TAMO, na zvuku nijedan nije bio bolji, bilo momenata kad je Erkan otvorao oci na neke moje ritmove, kako je sint zvucio al isto je bilo momenata i meni kad se oci otvarali ko fildzani. Jedina prednost mi je bila to sto on svirao solo na CZ-101 a ja na EXTREME i PROPHECY. Sintovi su oba strava, jacinu u outputima nisam osetio al jednom jesam osetio, da taj EQ na svaku traku u PA800 i COMPRESSOR kao efekat u B pa onda dodat po trakama posebno na bubnjeve i bass...jooooojjj majkoooooo sakrij se. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800 or pa1x |
|
|