|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ljudi citam i razmisljam... Ako je nesto sirovo i tvrdo u smislu zvuka ,to bi trebalo da je dobro ,zar ne? Kad uzmes da sviras akusticni bubanj on zvuci sve samo ne meko i ispeglano ka sto bi vi pojedini hteli da to bude...mozda u studiu ,ali brate, na svirci se trazi cvrst i sirov ton,a to daje korg ,i Audia takodje sto se ritmova tice ,loop ovani ritmovi na njoj ubijaju bukvalno...Tyros 3 ne spominjem jer nisam imao prilike da ozbiljnije baratam sa doticnom klavijaturom i ne podcenjujem je ni malo....i potpuno razumem Marka,a i ja to volim,kada roka DJ ko lud da se posle toga ja ne uprdim s klavijaturom...zbog te mekoce sam pobego od rolanda ko djavo od krsta i u pa2x nasao utociste. Audiu sam probao,onu prvu,princip je isti, i da se ne bih ponavljao ovde je to moje licno iskustvo http://www.yu-midi.org/forum/showpos...4&postcount=11
Sa Pa2x nikad ne bi preso na audiu... Vise sam za varijantu da ne jedem 'leba i da kupim pored pa2x i modul audie i onda ne bih imao oko cega da se cimam...ipak trenutno ne postoji aranzer koji sve to pruza od jednom...ali realno gledano sto se tice mogucnosti,sound-a ,ritmova,loop-ova,semplova i baratanje sa svim tim Pa2x je najkompletniji za zivi nastup. Promijenjeno od Vex (01.09.2010 u 02:52 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|