|
![]() |
#11 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Znaci ko sto kaze kolega @Nesaband da "odsviras" znaci da sam prodjes kroz dirke a to ne bih uspeo lako
![]() Nego ko sto je receno na jednu dirku da stavis gotov bass slajd i kad hoces bass slajd udaris je i eto ti. A to ces uraditi tako sto otvoris boju sa kojom basiras u SOUND mode, ides MENU pa BASIC, kod oscilators count dodas jos jedan. Zatim ides na drugu stranu "OSC basic" multisample stavis taj 379 E bass glisando, jedino ako hoces mozes postaviti semplovan bass slajd iz RAMa. Onda ides na trecu stranu Vel/Key Zone. Velocity zone neka gude na sva tri oscilatora sa desne strane na Top 127, bottom 1. KEYBOARD RANGE je ono sto treba da podesis. Na onaj prvi oscilator gde se nalazi bass multisempl postavis Botom key C#2 (ako je C#2 nisko onda postavis C#3, to ide po mera) a Top key G9. Na onaj drugi oscilator gde imas taj E.bass glisando postavi Botom key C-1, top key C2. I memorisi boju tu. Sad ja sam uzeo primer prelaz medju bass slide i bass boju da bude na C2, C#2 ti mozes podesiti gde hoces. Sve sto treba da znas je da Top key je zadnja dirka gde ce da svira taj oscilator a Bottom key je najniska dirka gde ce da svira taj oscilator. Pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | CTEB4E (29.09.2010) |
Favoriti |
Oznake |
slide bass slidebass |
|
|