Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 06.11.2010, 01:24   #11
fico
Pravi prijatelj foruma

Registrovan/a dana: 06.05.2004
Mjesto: Slovenija
Downloads: 2743
Uploads: 14
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 51 puta u 48 Postova
Instrumenti: E-mu X board;Novation SL61 MK II :Weltmiaster Cansone
Interesi: sve po malo
fico befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fico pošalji poruku preko MSN messengera fico pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Moje je misljenje da ako si sredio sebi Roland ne menjaj ga za jedno vreme .Znas i sam koliko truda i vremena si ulozio u njega da on zvuci bas onako kako zelis .A sto se tice i PA 80 kao i K2000 ni jednog od njih ti nebi preporucio.Zasto ? Pa 80 ces tesko naci u odlicnom stanju i jos onda problem gde naci kartu za njega i sve ostalo isto tako K2000 .Slabosti K2000 tesko doci do memorije simm moduli ako jih i nadjes i ubacis odma moras da ganjas i dodatni ventilator isto je sa HD .Vast sinteza zvuka jedna od boljih ali komplikovana do kraja .Ako zelis da gubis za jednu boju po cjeli dan da ju sredis onda je ovo definitivno za tebe . Moj bi ti savet bio ako bas zelis da izmenis zvuk uzmi za sad neki modul i furaj ga pored Va jer kako izradjuju sintove sta god da kupis to je sutra staro a teze se proda nego kupi.
fico je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije