|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Tuzla - BiH
Downloads: 127
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 19 Postova
Instrumenti: Korg Pa800,Pigini De Luxe,Klavir
![]() |
![]()
Pozdrav svim kolegama muzicarima.
Nesto sam se sam pitao oko nekih stvari pa nikako da skontam sta je pravi odgovor. ![]() Naime,interesuje me,da mi malo aministratori poblize objasne,sta se desava sa nekim clanovima na forumu.Pratio sam;prijavi se neki clan,prodje 4-5 dana i odjednom ono banovan.Interesuje me,a vjerujem mozda i sve vas,ako moderatori hoce,da nam kazu nekad razlog zbog kojeg je neko banovan.Ovo pitam cisto informativno,jer vidim da je u zadnje vrijeme dosta clanova banovano,a nisu se nesto prepucavali po forumu. Pa eto ako moze odgovor na ovo pitanje bio bi vrlo zahvalan. A drugo mi je pitanje;kako se u nekim temama javi neki post i pise da je autor tog posta Gost.Bas me interesuje kako ga je on postovao kad nije prijavljen na forumu.Vidim da je gost,ali kako? ![]() Pokusao sam bas da nadjem tu opciju,ali bez uspjeha. Napomenuo bih sve da ovo ne shvate kao neku provokaciju ili ogorcenje. Cisto informativno pitam posto mi nije bas sve jasno. ![]() Unaprijed se zahvaljujem. ![]() ![]()
Favoriti |
|
|