|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Predrag Cune Gojkovic - Ljubav mi srce mori(Dm)®
Dm----------------A------------------- Pamtim ono vece kada sretoh tebe Dm--------Gm---C----C7---F---- od tada te volim vise nego sebe F-----D7---Gm---C--------C7--F--- ti ne slutis sta se u mom srcu krije F-----Gm--------Dm------------Gm-E7-A da za tobom gorim i uzdahe----lijem Ref Dm--------Gm------- Ljubav mi srce mori Gm------D7-----Gm- dusa mi zeljom gori B----------C7-F------D7----Gm----- za tvojim ocima, za tvojim usnama Dm-------Gm-E7-A danima i--nocima[2X] Dm------------------A------------------- Prolazis kraj mene skoro svakog dana Dm------Gm-C---C7---F---- vesela i lepa kao ruza rana F---------D7----Gm--C----C7-F--- pesmom mi se javis, a ocima saras Gm-----------Dm-------------Gm-E7-A i ne slutis da mi bol u srcu--stvaras Dm------------------A------------------- Sutra kada prodjes zastani kraj mene Dm-----------Gm--C-------C7---F---- smiluj se na srce sto za tobom vene F-----D7-----Gm-----C------C7-F--- pogledaj me nezno, moja zeljo ziva Gm-------------Dm---------------Gm-E7-A pogled ce mi reci----sta ti srce---skriva -------------------------------------------------------- Ovo sam ti napisao original akorde(kao i uvek ![]() ali ovo nek ti je osnova,pa skidaj posle kako ti je volja!
Favoriti |
|
|