Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 13.12.2010, 12:51   #5
Beethoven
Odomaćeni član

Beethoven's Avatar

Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
Beethoven befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@pedja5379

Prvo, svaka cast na tome sto si ulagao u opremu i odvajao poslednji dinar, mnoge nase kolege sviraju na mnogo slabijoj opremi.

Kada fali para, onda covek pokusava dokupiti nesto i time poboljsati kompletnu situaciju. To je velika greska. Tako se samo tone, nista se ne dobija a daju se pare.

Moja ti je preporuka da sve prodas i kupis, recimo, PowerMate 600/1 i jedan par Sx300. To ti polovno izadje oko 1000e. Znam da ima i bolje, jasno mi je to ali mislim da je u tvojoj situaciji to najbolje resenje.

Sve ces svesti na prostu stvar, nema kablova puno, u rukama kutije, izmedju nogu mixer i ides na svirku... A zvucno ces biti i vise nego ok (za te pare, naravno).

Kutije su najslabija karika u sistemu, mozes staviti i najbolji mixer, i dalje ce biti iste kutije a zvukom iz njih neces biti zadovoljan.

Razmisli, ja bi tako uradio.

Pozzz

Favoriti

Oznake
behringer zbogom b315a allen 1204fx

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije