Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš

Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet.

Alati tema Display Modes
Star 13.01.2011, 15:42   #11
PASHAGA
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.12.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
PASHAGA befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od toni-bt Pokaži Post
ko nije za zivi band,ali koliko ima lokala koje ce dobro da plate 7 muzicara,nije fora samo da ides da sviras,vec koliko ci placen za to.ps.onaj ko zivi profesionalno od muzike mislim da me razume.
ma uvijek je bilo koliko para toliko muzike....i nema ljutnje....al najgore je sto se danas pojave oni koji citavu noc sviraju na filove koje kakve....i idu za dzabicu a neko ko se muci i sjedi kod kuce pa vjezba i nesto nauci i trudi se da to bude uzivo i dalje sjedi kod kuce dok koje kakvi file-asi glume zvijezde.....
Dodato:
E rajo da vas jos nesto upitam kad se cifra oko cijene.......reci te vi meni ako gazda lose prodje onda kuka a ako dobro prodje hoce li on ikad nabaciti sta na cijenu koju ste rekli moje je misljenje da nece...........prema tome ja mislim da ni gazde nisu uvijek postene........ti njemu rekao cijenu od 50,100,200...eurica ona ko dobro prodje nece nista vise naplatiti...a ako lose prodje onda ce kukati....mislim da i ove gazde danas sami ne znaju sta hoce vise....

Promijenjeno od PASHAGA (13.01.2011 u 15:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
PASHAGA je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije