Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 18.01.2011, 01:09   #11
MusicAngel
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 03.05.2008
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 14
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika, Glas, Keyboard
MusicAngel befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja sam pre 7-8 meseci prodao svoj PA1x i kupio PA2x pro. Šta sam dobio? Dobio sam isti sadrzaj u razlicitom pakovanju koje je, doduse duplo skuplje.
Korisne, uprotrebljive, i bitne novine u odnosu Pa1 - Pa2: guitar mode, tacka. I danas se pitam da li je guitar mode vredeo tih para... Ram memoriju namerno ne navodim, jer je opste poznato da je bilo moguce i u Pa1 nabaciti jos ram memorije (doduse nezvanicno).

E sad, poenta:
Zasto bih ja verovao da Pa3x nece biti Pa2x u drugom pakovanju!!?

Meni, kao ni vecini nasih muzicara (tezgarosa), relano, nije potrebno vise od onoga sto je pa1x ponudio kao aranžer. To je moje mišljenje i stojim iza toga! Ono što nam jeste potrebno je, svakako bolji, daleeeko bolji sound. A to, koliko čujem iz ovih prezentacija Korg ni sada nije promenio. I dalje zvuči kao Pa1x. Da stavite Pa1x i Pa3x jednu pored druge, i pustite isti ritam na jednoj, pa na drugoj, okrenete leđa, nećete znati koja svira... Žalosno je ovo što Korg danas radi, jedva čekam neki od konkurentskih aranžera koji će biti aranžerski upotrebljiviji, funkcionalniji, kao što je Korg recimo...
Sve u svemu, na prvi pogled, a sigurno i na drugi: veliko razočarenje...

Mi smo izgleda mi, ipak samo deca koja vole nove igračke...
Da ne budem licemeran, i ja bi isto kao i vi, sutra otišao da je kupim, ali sad sam već dovoljno iskusan da znam da me ni jedna neće zadovoljiti... Tako da, moj savet: bolje čuvajte pare za nešto pametnije, i vežbajte da svirate! To i sebi kažem. Ne koristimo ni desetinu mogućnosti onoga što nam nude aranžeri, a već nam je malo ono što imamo kad izađe novi! Gde se u ovoj zbrci izgubio razum? Svima nama...

Tako,
pozdrav
MusicAngel je offline  

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije