Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 03.02.2011, 20:21   #11
darido
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 04.08.2009
Downloads: 236
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
darido befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Bose L1

Citat:
Originalno postovano od jmikulc5 Pokaži Post
Pozz...
Mene zanima jedan stup sa dva basa L1 stariji model, za svirku aranžera, onemanband, do koliko ljudi bi on mogao pokriti što se tiče snage ....??
Pozdrav svima na forumu!
Evo i ja da se pridruzim ovoj temi,posto sam posedovao 5 godina bose L1 model1 sa dva basa,i ladno sam zavrsavao svirke do sto osoba u one man band formaciji.Pokajao sam se sto sam prodao i nedavno sam uzeo Bose L1 compact 2 kom sto je najnoviji produkt bose L1 sistema i iz iskustva mogu da kazem da iako su dva sistema slabija nego bose L1 model 1,ton je lepsi i dosta do 100-150 ljudi neke finije svirke.A kad se radi veca svirka koristim ih kao monitora uz PA sistem..Bose L1 compact je samo 13kg i postavlja se za dva minuta..A sto je bitno 2 kom bose l1 compact je oko 2000 evra a vredi svaki evro,ton je perfektan u svakom segmentu i jednako se cuje svuda u sali..
http://www.bose.com/controller?url=/...pact/index.jsp
pozz
darido je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije