|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
|
![]()
Dobro je ljudi, nemojte se raspravljati oko tih stvari.
Kao što svi znamo, na ovom sajtu ima raznih ljudi sa različitim ukusima i pogledom na muziku. Postavio sam snimke da bih prezentovao moju spravu i da čujem šta ko misli. Naravno nečije mišljenje mi mnogo znači, a za nečije me baš briga ![]() ![]() Što se tiče dvojke, jer se oko nje i digla frka, ovako stoje stvari. Kao prvo hteo sam da pokažem kako terce mogu u aranzeru da zvuče, ako ništa drugo, makar pristojno, da brzo menjam boje i tako . . . Znači, solo je bio važniji u dvojci (ne tehnika sviranja, nego baš šumadiske boje). Ne znam da li ste primetili, ali bass gitara je ista u svim ritmovima i najvisi ton je D-2. Bubanj se jako malo razlikuje (u pitanj su možda drugačiji padovi, snare ili Kick). A pošto sviramo na raznim lepim mestima gde dvojka nije početak i kraj sveta (uz sva uvažavanja i mojoj neizmernoj ljubavi prema dvojci i "šumadiji"), ja sam se potrudio da mi svi ritmovi, pa i dvojka, budu kompaktni i iznivelisani. Mislim da će me svi muzičari koji treba i razumeti. Razdvajam klavijaturu na tri (3) kanala: 1.Drums, 2.Bass, 3.Solo i sve ostalo I na kraju ja sam jako zadovoljan kako sam sredio spravu. p.s. Svaki od ovih ritmova sam kucao ručno u mojoj klavijaturi. Pozz . . .
Favoriti |
|
|