Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Alati tema Display Modes
Star 07.02.2011, 20:25   #1
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Daumen hoch Yu midi forum uzivo na TV

Mogu da priznam, a u isto vreme da budem i ponosan sto sam psihicki zavisnik ovog Vašeg i našeg foruma!
Toliko sam stvari naučio i napredovao, tako da tvrdim da vreme koje provedim na forumu je stvarno vrlo korisno.

Želim vam dati ideju dragi moderatori, da stupite u kontakt sa nekom televizijom koja pokriva ceo balkan, otprilike Pink, napravite i producirate autorsku emisiju,...i da i ja konačno imam šta gledati na Pinku!!
Najozbiljnije mislim da i mi kolege konačno osetimo čari muzičkih pro audio tema na tv, i recimo posle burnog tezgaroskog vikenda, na primer utorkom uveče pogledamo naš omiljeni Tv magazin Yu midi Live!

Koncepcija emisije bi bila slična forumu, što znači svi segmenti pro audio ravnomerno i pravilno zastupljeni u polučasovnoj emisiji, prikaz novih proizvoda, zatim rubrika test tog i tog miksera, kutije, instrumenta itd,
zatim rubrika šta koriste poznati od opreme, zanimljivosti iz muzičkog sveta, kviz, nagradna igra, Mislim da bi sponzore lako našli, gde bi zauzvrat prezentovali njihove akcije, novogodišnje rasprodaje i sl.

Radoznao sam šta kolege misle o ovome, i ukoliko neko podržava ovu ideju, neka da još neku sugestiju, kako bi trebala emisija da izgleda.
Veliki pozdrav, imam osećaj da ćemo Vam dati motiva da to ostvarite.
Imate znanja,
imate u startu veliku publiku, forumaše,
A imate i profesionalnost, što se primeti odmah pri prvom pristupu forumu.
pedjajazz je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
yu midi tv live uživo

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije