|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
|
![]()
@ Ace: Hvala druze. Ne bih ni ulazio u raspravu,nemas problema.
Nemam vise vremena za odgovaranje na takve teme i ostalo. Sve je OK! ![]() - Ace,tacno tako kako si napisao. Samo bih dodao jos nesto... Javljaju se dve poruke: "NOT enought memory" i "NOT enought RAM for PCM" Kad ucitam sempl sledecim potezima : SOUND,RECORD,MENI,MULTI-sample,LOAD sample. Tada naidjem na neki od KSF-ova. Npr. "Shakunachi"... To je folder gde recimo imam samo jedan KSF. fajl. Sempl se ucita,naravno deluje na svaku dirku taj efekat boje. Kada odem na WRITE i hocu da sacuvam taj "Shakunachi"... .....................................Logicno ( SAVE as a new sample ) Izadje mi druga poruka: "Not enought RAM for PCM"... E,sad. Pokusao sam cak i da ga sacuvam "SAVE TO (MS00000004)", dakle preko nekog od 1000 KSF-ova,ili koliko ih vec ima u klavijaturi, jer sam pomislio,logicno-ako predje preko nekog KSF-a,napravice se mesto za taj koji ubacujem. Medjutim,pojavljuje se ista poruka: "Not enought RAM of PCM"... Da li je to neka sistemska greska ili je znak da RAM polako crkava ? Nadam se da ce neko znati u cemu je problem..( ? ) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|