|
![]() |
#17 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]() Citat:
Cao kolega,vidi ovako... cale je to pevao iz e-moll,mi smo probali iz svaki drugi ton dok mu je d-moll isto lezalo ali ne bi tako ispalo kao sto jeste,,zato sto ako bi on to odpevao iz d-moll ne bi cale mogao da ubaci te trilere kao sto je iz emoll-a tako da bar po meni je ispalo dobro... i ovo da navedem isto,cale je to odpevao iz prve znaci.. cale moj se ne bavi sa pevanjem mislim on je ipak amater hehe,ali mogu da kazem da peva bolje od mnogih pevaca sto su u grandu naprimer hehe.. E sad drugacije bi bilo kao sto je naveo milanceshow moj nislija hehe da on peva non-stop i malo vezbanja onda njemu ne bi bilo kraja.. Cale moj ovo sto snima samnom to je samo zbog jednog razloga.. on mi je rekao" sine jedan dan kad mene nema vishe imacete jednu uspomenu,, i ja bi dao sve danas kad bi ja imao neku kasetu gde moj otac peva" I deda mi je isto jako lepo pevao... Tako da on kad snima on to ne smatra da radi profesionalno nego samo ono iz prve... Na ove pesme ima na neke gde tercira i to jako dobro zna da tercira,nije nikako hteo hehe,, kaze on meni " ma ajde sad li ce pravimo cd hehe" Ali na kraju je pristao i na to.. ma dobro sad neka bude kako bude hehe vazno je da si mi lepo slazemo kao sto je kolega grandia ili zeljko naveo.. |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|