|
![]() |
#13 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
E, a ja bih mogo napisat pravu knjigu o pizdarijama sa svirke
![]() Jednom tako pratili zimi svadbu, Došli mi po mladenca i pratimo ga po mladu. No kako je bila magla na križanju se sreli sa drugom svadbom. I naravno, mi tukci ošli za kolonom vozila tj za krivom svadbom. Došavši za svatovima "krive" svadbe (čak prije njihove muzike) izvadili instrumente i udri tuš, pa opleti. Čak smo i jedno par stotina kuna pokupili na harmoniku i nešto eura, kad dolazi "prava muzika". Naravno svatovi bili iznenađeni jer su mislili da ih neko časti s još jednim bendom. Došavši pravi bend, u čudu nas gleda, pita za imena mladenaca (mi naravno ko telci zujimo i blijedo gledamo, ono nemamo pojma). Kad smo skontali da smo na krivoj svadbi počeli se cerekat i valjat po podu, pokupili se ko pizde i ošli na pravu svadbu (nakon konzultacije s prvim svatom preko mobitela gdje treba doč). Izašli pred mladu taman kad je stigo i mladenac jer se je ovaj naravno vračo kući po buket za mladu jer ga je "tunto" naravno zaboravio. Drugi puta isto tako sviramo svadbu (slavonsku), a naš pjevać (ujedno i drugi kljaver tj prateča kljava) udri po rakiji misleči da je "meka". Kad ono rakija od 20 gradi, doslovce munje i gromovi. Popio on sicher jedno litru, do litru i po te rakije. I klapa to tako do jedno ponoći, pjeva ovaj, al sve sporije. Toliko se nije nit primjetilo jer pjeva oko 60 % repertoara, a i mi smo isto malo više gucnuli. Najednom čuješ kako pada stalak s obje klavijature i naš pjevač. Ono đumbus u 3PM. Sve cvili, iz kljava se iskri, ovaj se valja ko žohar po podu. Najednom se diže, uzima mikrofon i na sav glas "Kaj je pederi ! Koji ste kurac HIK stali ? HIK, HIK !!! Maaa vozi daalje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bruke |
|
|