Ja imam vec 3 godine 2 MSI lap-topa. Sa jednim sam imao problema oko napajanja. Naime, sestra je ostavila punjac ukljucen u lap-top i tako ga stavila u torbu i krenula na put..Kad je stigla kuci, slomljena iglica unutar napajanja..Bio u garanciji, nisu priznali garanciju (logicno). Popravka bila oko 5500 dinara u Leskovcu u radnji gde je i kupljen komp. Vozali su nas jedno 2 meseca dok ga nisu sredili (navodno su ga slali negde po Vojvodini, a pouzdano znam da su nesto budzili jer napajanje nije bilo zamenjeno nego popravljano

). Otad se zagrevao mnogo, ali je radio mozda godinu i vise dana...E onda je skoro crklo napajanje dok je bio prikljucen na adapter. Zamena 5900 din u glavnom MSI servisu na N. Beogradu (ljudi maksimalno poslovni i efikasni). I eno ga, sljaka kao leptir...

Na drugom nisam imao nikakav problem iako je non-stop ukljucen, jednom mi je ispao pa se malo klima monitor (naprsnula je ivica malo, to se moze srediti pa da se i ne klima opste vise).
Sve u svemu, zna se koja je namena lap-topa pa se tako i treba koristiti - kao prenosni komp. Za sve ostalo tu je desktop racunar. I tacka.