Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 21.03.2011, 23:24   #10
keyboards
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
keyboards befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard PA3 Izlazak na trziste

Neki pricaju da je PA3 povucen sa trzista. Prije svga kako moze biti povucen kada nikada nije ni bio na trzistu. Cijena je formirana vrlo brzo nakon NAMM u Californiji i jedan dio kupaca kao i ja smo odlucili da vec urdimo uplate. Iz iskustva svi znamo da svaki najavljen instrument treba 6 pa do 12 mjeseci da bi izasao u prodavnice sto je uvjek bio slucaj. Korg nikada nije najavio zvanicnu isporuku do kraja Marta iako su na neki nacin prodavnice to najavile kupcima jer se govorilo da i se mogao pojaviti u Martu ili pocetkom aprila. Prodavaci iskusniji kao ovi iz gitar cenar ili Long & McQuade, su vec unaprijed rekli da bi se to moglo desiti krajem Aprila ili poctkom maja (mislim na isporuku). Oni iz manjih prodavnica su vjerovatno obecavali mnogo vise da bi uzeli deposit. U par rodavnica koje sam kontaktirao su mi rekli da nikakvog povlacenja sa marketa nema a pogotovo vracnja para. Pare svcako mozes uzeti kad god hoces ali trgovac nema razloga da ti ih vraca narocito kad zvanicnih informacija nema. Znaci hajde eto neka je i ova prica obisla teme i malo dodala vatre oko nove klavijature kojoj ja osobno zelim uspjeh prije svga zbog muzike i muzicara a poslije i zbog same firme KORG.
keyboards je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije