|
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
![]() |
![]()
Neki pricaju da je PA3 povucen sa trzista. Prije svga kako moze biti povucen kada nikada nije ni bio na trzistu. Cijena je formirana vrlo brzo nakon NAMM u Californiji i jedan dio kupaca kao i ja smo odlucili da vec urdimo uplate. Iz iskustva svi znamo da svaki najavljen instrument treba 6 pa do 12 mjeseci da bi izasao u prodavnice sto je uvjek bio slucaj. Korg nikada nije najavio zvanicnu isporuku do kraja Marta iako su na neki nacin prodavnice to najavile kupcima jer se govorilo da i se mogao pojaviti u Martu ili pocetkom aprila. Prodavaci iskusniji kao ovi iz gitar cenar ili Long & McQuade, su vec unaprijed rekli da bi se to moglo desiti krajem Aprila ili poctkom maja (mislim na isporuku). Oni iz manjih prodavnica su vjerovatno obecavali mnogo vise da bi uzeli deposit. U par rodavnica koje sam kontaktirao su mi rekli da nikakvog povlacenja sa marketa nema a pogotovo vracnja para. Pare svcako mozes uzeti kad god hoces ali trgovac nema razloga da ti ih vraca narocito kad zvanicnih informacija nema. Znaci hajde eto neka je i ova prica obisla teme i malo dodala vatre oko nove klavijature kojoj ja osobno zelim uspjeh prije svga zbog muzike i muzicara a poslije i zbog same firme KORG.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|