|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Dali koristite intro na vasim aranzerima , ja vecinom a pri tom i sviram ... Pitanje sam postavio iz razloga punije svirke , bio sam na jednoj svirci na kojoj je bio klavijaturista i pevac nije koristio intro vec je sve odsviro na le korgu , pa mi nekako delovalo prazno . Al je tamo bio jos jedan klavijaturista valjda gost na toj zabavi , on je odsviro jedno sat vremena nekoliko numera sa pevacem , al je koristio intro i uy intro je i svirao na le korgu razlika nebo i zemlja . Pitao sam ga sto koristi intro , odgovorio je ,,, kad je pametan covek to konstruiso na aranzerima , zasto ga ne koristiti mnogo kvalitetnija je svirka ipak sviramo sami , pa treba da docaramo da zvuci ko vise muzicara da sviraju , rekoh i ja se slazem u potpunosti sa njim , treba iskoristiti sve sto nam pruza aranzer .
![]() ![]() ![]()
http://www.rlmusic.co.uk/rlm3/korg-ms20-vintage/ ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od Sejox (27.03.2011 u 13:43 sati) Razlog: Tema premjestena. |
![]() |
Favoriti |
|
|