Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 02.05.2011, 11:03   #1
martinez
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
martinez befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard pomoć za korg pa 80

ljudi nekontam kako da iješim ovo korgove aranžerre do sad niasm imao pa bi zamolio za pomoć nabavio sam jako povoljno pa 80 sa karticom i hardom
sad dali je problem softverski il ne
kad hoću nešto da očitam ritmove sa flopija izbaci mi STYLE SELECT EAILED PRESS EXIT
mada mi pokaže da su rotmovi na disketi a kad idem putem da pritisnem dugme disk i odem na flopi onda set pokaže da je tu i otvorim ga i pokaže mi (global performanc program i style)i kad tu želim dalje da otvorim ili ubacim u klavijaturu pokazuje mi (not a pa series or corrupted file)znaći nije za pa seriju to sam dobio sve od prijatelja i on sa tim radi e sad u koji bi bio problem pokušao sam pronaći na forumu nešto o tome ali nisam uspio

usput klavijatura je očuvana za jaku četvorku i platio sam je 4300 kuna negdje oko 600 € znači
martinez je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 22:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije