|
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Čuvala baka sama na selu 2000 ovaca. Došla novinarka da napravi reportažu o tome pa pita baku:
- "Recite Vi nama kako uspevate da sami čuvate 2000 ovaca?" Baka: - "Pa ja ti to radim celog života, navikla sam ja na to." Novinarka: - "A koliko vam teži jedna ovca?" Baka: - "Crna ili bela?" Novinarka: - "Pa recimo bela." Baka: - "30kg." Novinarka: - "A crna?" Baka: - "Pa isto." Novinarka: - "Dobro, a koliko mleka daje jedna ovca?" Baka: - "Crna ili bela?" Novinarka: - "Pa recimo bela." - "pa 2 litra." - "A crna?" - "Pa isto." - "Dobro, a koliko vune od jedne ovce?" - "Crne ili bele?" - "Recimo crne." - "3 kg." - "A bele?" - "Pa isto." Prsne novinarka, vozi je baka. Novinarka: - "Pa dobro, koja je razlika između crnih i belih?" Baka: - "Pa bele su moje." Novinarka: - "A crne?" Baka: - "Pa isto." Dodato: 18-godisnja djevojka se povjeri majci i kaže joj da joj menstruacija kasni već dva mjeseca. Vrlo zabrinuta majka odlazi u ljekarnu kupiti test za trudnoću i rezultat pokazuje da je trudna. Viče, proklinje, plače...kuku-lele! - "Tko je ta svinja, želim znati! Smjesta reci ocu!" Kad je napokon ostala sama, djevojka obavi telefonski razgovor i pola sata kasnije nov-novcati Ferrari se zaustavi ispred njihove kuće. Iz njega izlazi zreo gospodin, obučen u vrlo skupo odijelo i ulazi u kuću. Sjeda u dnevnom boravku s roditeljima i djevojkom i kaže im: - "Dobar dan, vaša me kći informirala o problemu. Ja se ne mogu oženiti s njom zbog moje osobne obiteljske situacije, ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti nešto. Ako se rodi djevojčica, prepisat ću joj 3 dućana, 2 udobna apartmana, vilu na plaži i bankovni račun sa 500.000$. Ako se rodi dječak dobit će 2 tvornice uz 500.000$. Ako se rode blizanci svaki od njih će dobiti tvornicu i 250.000$. A ako kojim slučajem dođe do pobačaja..." U tom trenutku otac koji je šutio cijelo vrijeme, stavi ruku čovjeku na rame i kaže: - "Je*at ćeš je opet!" Dodato: Slala NASA Amerikanca, Rusa i Bosanca na trogodišnju misiju po svemiru. Prije polaska pitali su ih imali ko posebnih želja. - "Želim da ponesem cisternu viskija da imam šta piti 3 godine," reče Amer. - "Meni ubacite cisternu vodke!" reče Rus. - "Ja želim kamion Marlbora! " reče Bosanac. Želje im se ispuniše i oni odletiše u svemir. Poslije tri godine vratiše se na Zemlju.Iz broda izlazi Amer i reče: - "Da ne bi ovog viskija poludio bih!" Izlazi Rus: - "Vodka me spasi od dosade,poludio bih!" Izlazi Bosanac,ruke mu se tresu,oči zakrvavile i nervozno povika: - "Ima li ko šibicu!" Dodato: -Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine. Kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva. Zvao ga je Chuck Norris. Dodato: Pita razrednica djecu: - "Za koga navijate? Tko navija za Hajduk neka digne ruku." Svi dižu ruku osim malog Ivice. Pita ga razrednica: - "Pa Ivice za koga ti navijaš?" - "Za Dinamo." - "Ivice, kako to, svi za Hajduk, a samo ti za Dinamo?" - "Mama i tata mi navijaju za dinamo pa navijam i ja." - "Pa Ivice nije to dobar razlog, šta da ti je tata narkoman a mama kurva, što bi onda?" - "A šta ja znam razrednice, valjda bi onda i ja za Hajduk navijao." Dodato: Kaže dečko policajcu: - "Čiko, čiko, sad ću da Vas pojedem!" Policajac mu odgovara: - "Ajde, mali, nemoj da jedeš govna!" Dodato: Otvorili Mujo i Haso liječničku ordinaciju u Švicarskoj. Dobro im krenulo, pacijenti počeli sve češće dolaziti, a onda napuštati švicarske klinike i dolaziti u Mujinu i Hasinu. Vidjeli to Švicarci, pa odluče poslati svog lječnika kao pacijenta da izvidi u čemu je tajna njihovog uspjeha. Ulazi lječnik u ordinaciju i obrati se Muji: - "Imam problema s osjetom mirisa." - "Haso! Lijek broj 5!", vikne Mujo. Donese Haso kantu govana i stavi je Švicarcu pod nos. - "Auuu, smrdi!", vikne ovaj. Kaže Mujo Hasi: - "Piši: izliječen! Kako je vrijeme prolazilo, ne ostane Švicarcima niti jedan pacijent. Opet pošalju oni istog lječnika da vidi što se događa, samo ovaj put s drugom izlikom. Dolazi liječnik kod Muje i kaže: - "Nedavno sam imao nesreću, izgubio sam pamćenje, ničega se ne sjećam." Viknu Mujo: - "Haso! Lijek broj 5!" - "Ne!", ote se Švicarcu. Mujo viknu: - "Haso, piši: izliječen!" Dodato: Došao Tarzan u Bosnu i vidi Muju pa mu kaže: - "Dobar dan, ja sam Tarzan." Mujo će na to: - "Ma da, ne vjerujem ,dokaži" - "Evo vidi ovu mačku." I nešto zamijauče. Mačka mu odgovori i on kaže Muji: - "Rekla je da si je jučer šutnuo 3 metra u zrak." ...Gle, stvarno zna, pomisli Mujo, mozda je slučajno pogodio i kaže Tarzanu: - "'Ajde pitaj psa." Ovaj pita i kaže: - "Pas je rekao da ga nisi nahranio 3 tjedna." ...Gle stvarno je Tarzan, pomisli Mujo. Kad Tarzan upita: - "Da pitam kozu?" A Mujo brzo: - "Ne, ne, laže, kurva jedna, je*em joj mater." Dodato: Sprema se cura sa sela na studij u Zagreb. Kaže joj brižna majka: - "Ćerko moja, pazi se, tamo će te vidjeti neki mangup, pa će ti reći da si lijepa, pa da te izvede u grad, pa u kino, pa će te odvesti kod njega na kavu, pa će skočiti na tebe..., a ja ću ti, jadna majka umrijeti." - "Dobro mama." Poslije dva mjeseca, dolazi kćerka prvi put kući i kad su ostale same, pita ju majka: - "'ćeri, što je bilo s onim što smo pričale?" - "Jao mama, stvarno je bilo kako si rekla. Dođe jedan, pa mi priča kako sam lijepa, pa me izvede u grad, pa u kino, pa odosmo kod njega na kavu." - "I, i što je onda bilo?" - upita brižna majka. - "E, onda majko, skočim ja na njega, pa nek umre njegova majka!" Dodato: Žena ulazi u kuhinju i zatiče muža kako stoji sa muvolovkom u ruci i zvera po kuhinji. - "Šta to radiš?" - "Lovim muve." - "Je li? Jesi li ubio koju?" - "Da, tri mužjaka i dve ženke," odgovori joj. Žena iznervirana upita: - "A kako znaš da razlikujes muške od ženskih muva?" On joj odgovara: - "Tri su bile na konzervi od piva, a dve na telefonu." Dodato: Žena ulazi u kuhinju i zatiče muža kako stoji sa muvolovkom u ruci i zvera po kuhinji. - "Šta to radiš?" - "Lovim muve." - "Je li? Jesi li ubio koju?" - "Da, tri mužjaka i dve ženke," odgovori joj. Žena iznervirana upita: - "A kako znaš da razlikujes muške od ženskih muva?" On joj odgovara: - "Tri su bile na konzervi od piva, a dve na telefonu." Promijenjeno od vramba (03.06.2011 u 14:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|