|
|
![]() |
#11 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kako te ne zanimaju nikakve mogucnosti editovanja Dell?Daj ne zajebavaj,promenili su sam zvuk klavijture,ubac,ubacili mnogo drum kitova koje sada mozes da editujes kao u VST instrumentima tipa BFD,EzDrummer i slicno,ubacili su nove klavire koji razbijaju,nove gitarice se pojavljuju i ko god kaze da nema razlike izmedju Korgovih modela nije u pravu!Sredio je Korg konacno neke velike nedotatke ali opet ponavljam nervira me zasto uvek pozure sa izbacivanjem novog sinta pa im se stalno desavaju porpusti tipa OS i slicno.Velika je razlika bila izmedju Pa1xPro i Pa2xPro a takodje je i sada razlika izmedju Pa2 i Pa3!Ja sam godinama svirao Pa1xPro i onda kad sam presao na Pa2x mislio sam u pocetku da nema neke bitnije razlike a sto sam ga duze svirao sve vise sam osecao razliku u zvuku i sve vise sam voleo Pa2xPro!Iste bolesti koje sam lezao kad sam tek uzeo Pa1xPro sada lezim i sa Pa3xPro a to je da ne mogu da namestim zvuk onako treba,znam da cu te finese srediti za jos nekoliko dana ali isto znam kad to sredim da ce masina da mi zvuci kao bateeija haubica
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (08.06.2011 u 08:51 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|