|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
poz da vam javim imam korg pa3x vec 6 dana i silno sam ga probao sa istim setom kojim sam imao na pa2x,medjutim kao sto neke kolege kazu frekvencije su jace,ali pojo sam gov.... da izvinete sto sam je kupio svaka cast sve je ok,ali zvuk nije bas kako sam ocekivao meni se cini da je isto ima dosta toga novog,kao prvo za pohvalit je vokoder,ima novih gitara,ali je to isto po meni,eto i neke kolege su rekle,platio sam je 2700 eura kod nas je vec u prodaji u artistu,i mislim da je jos kuplja kod njih ali otom potom,oblik i sve ostalo je sila nemam rijeci vise mjesta i ostalog vise memorije,ali eto nema sta da Rade korgove firme pa se natjecu ovi sto prave tyros 4 pa hoce i ovi korg pa3x to je natjecanje firme,radim sa istim setom od pa2x 78 mb,i moram ga dosta doradit jer su na nekim ritmovima skoro svim jaci bass kontre podloge i tako dalje,eto moje misljenje,sto se tice efekata boja i ostalog to je vec bolje,ako je neko isprobo jos zesce neka javi,ovo je moj misljenje kolko sam stigo isprobat na brzinu ostalo je da se radi pa ce se vidjeti napredat pozz za sve.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|