|
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Jedino onaj ko ima kod sebe aranzere koji se spominju kompetentan je dati sud ostalo je sve stvar beskrajnjeg ubjedjivanja i subjektivnosti. Uostalom ja ako nesto kupim ne vidim razloga da sa ostalima se ubjedjujem da je to bolje ili losije, to je moj problem . Ja cu najverovatnije za 2 dana imati pa3x razliku koju cu doplatiti ocekujem da cu zaraditi za 1-3 mjeseca i to kupujem da ispunim sebi gust. Uostalom kad zaljubljenik u lov da za pusku i kera 2000 eura ne postavlja sebi pitanje koliko vrijedi zec sto ga ganja po sumi.
Neko ovo radi iz ljubavi, neko da prezivi. Ah da a prepucavanja i valjanja bez argumenata imate u svakom drugom postu cak je ovaj post otisao u sasvim drugom smjeru. Tema je klavijatura , a ne jel nekome zao novaca. I da dodam Ja nekad kad vidim ko su sve gazde lokala diskoteka itd... sam sebe prezirem kod koga sve radim, pola ih ne zna recenicu sastaviti a vecina druge polovice bolje i da nista ne govore jer su pametnji kad sute za ove bi potjerao pa50 i par kutija made in pilana ali..................... Promijenjeno od xxl (31.07.2011 u 23:31 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|