Pozz ljudi....Imam neki Apacer mp3 pleyer i generalno lepo me sluzi,za pustanje malo muzike u pauzi na svirkama i sl...E sad on se puni preko USB na komp...vremenom mu oslabila baterija ,pa kad ga napunim ne traje dugo,najvise pola sata,sat vremena u vrh glave...Imao sam za njega punjac za struju,sa izlazom za USB,tako da mi ne treba komp da ga punim,vec mogu bilo gde ima struje

...Taj punjac mi crko pre neki dan,i ceo grad sam danas proso da nadjem novi da kupim i nisam nasao nigde, obisao sam preko 10 prodavnica..Resio da napravim sam punjac

..Imam neki adapter na malo preko 5 volti,a napon na USB-u je 5V,i isekao kabli za mp3 pleyer,povezao na njega na plus minus ovaj moj drugi adapter,i sve ok puni se pleyer..ALI nece da radi dok se puni

..Ranije je mogao da "svira" dok se punio,a sad sa ovim mojim "izumom" nece,mada ne vidim sta sam ja tu mogao pogresno da povezem,kad imam samo 2 zice,jedna na plus druga na minus,i punjac se lepo puni sve je ok.ali sad nece da svira dok se puni,vec samo kad ga skinem s punjaca..Gde sam pogreso u povezivanju? hvala