Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > IT Sektor

IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku

Alati tema Display Modes
Star 05.09.2011, 11:52   #1
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Crko kuler na grafickoj kartici !!!!

pozz svima...Koristim graficku ATi radeon 1950x PRO..Radila sve ok dok mi juce nije crkao kuler na njoj...Ne bi bio to neki problem da kuler nije specifican i pravljen samo za nju da bi se uklopio u onaj njen plasticni okvir,koji mislim da sluzi kao usmerivac vazduha...Probao sam ja da nabuzim neki kuler ali dzaba,svaki je preveliki za taj njen oklop tako da kuler radi,ali bez oklopa on rasipa vazduh na sve strane i uopsdte ne ulazi u pasivni hladnjak,tako da se komp ugasi posle 5 minuta..Sad mi je kartica beskorisna...Povezao sam monitor na integrisanu dok ne resim problem...Recite mi postoje li zamenski ti kuleri specificno za neke graficke,posto kazem klasican ne pasuje u njen oklop nikako..Gde da nadjem slican kuler,ili original? ili kako resiti ovaj problem uopste,?ako imate neku ideju?Evo postavio sam i sliku da vidite kako izgleda..Isto mislim i da u gornjem delu gde su ova 5,6 konderzatora,tu se zavrsava pasivni hladnjak i tu izlazi vazduh kroz njega i mislim da hladi i te konderzatore..mislim..hvala i pozdrav
Grafički Fajlovi
File Type: jpg tehniktrade.com1674.jpg (71,4 KB, 22x skinuto)
Highslide JS
Milan$ je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 14:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije