Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Zvučnici

Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk

Alati tema Display Modes
Star 06.10.2011, 00:34   #4
sinisa kg
Vredan član društva

sinisa kg's Avatar

Registrovan/a dana: 07.06.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
sinisa kg befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Definitivno je ovde presudila konstrukcija Polyhorn-e koja izuzetno dobro usmerava zvucni spektar i pojacava ga po principu turbopunjaca-sabija zvucni pritisak u dosta malih kanala i tako usmerene izbacuje ravnomerno po celoj povrsini horne(moje vidjenje)-naravno da je Turbosound poznat po eksperimentima i projektima koji su usko vezani za produzavanje puta zvuka kroz razne tunele i horne i samim tim povecanjem efikasnosti samih komponenti-i odlicnim proracunima diley-eva izmedju njih samih-pa samim tim i postizanjem max.ucinka celokupnog zvucnog spektra koji istovremeno u svim opsezima ujednaceno vremenski stizu na izlaz iz horni.Ukratko-Precision Device komponente-odlicne horne-ozbiljan izbor pojacala i dsp procesora(MC2,Crest audio,Labb Grupeen,QSC-XTA,Dolby Lake i Bss dsp)i naravno set up istancan do detalja-TSW 218 sub-ovi i 15" zvucnici u Aspectu 500 su u kontra fazi u odnosu na mid-hi-kada se TA 500 koristi u 3 amp activ rezimu i driver je u kontra fazi-diley na TSW 218 basu je 0,540ms a na mid-hi opsegu 2,240 ms-postoje i korekcije sa param.eq ali to je stvar ukusa i promenljiva je vresnost(dok crossover i diley nisu).Jako mi se dopala azurnost ljudi iz Turbosounda-dobili su informaciju od kolege Marjana da posedujemo ovaj sistem-pozvao me je izvesni gosp.Martin Reed-i trazio podatke od firme i koji sistem imamo-stavili su nas na njihov Rental Network mrezu na njihovom sajtu i kada mi nisu bili jasni neki detalji oko podesavanja procesora kontaktirao sam mail-om njihovu sluzbu za tehnicku podrsku-u roku od pola sata sam dobio sve odgovore-kontaktirao me je Chris Kmiec-Apllication and Support inzinjer-to je dokaz koliko je ozbiljno pridjeno samom njihovom proizvodu i njegoim rezultatima u realnom svetu...Pa kako onda da nekosta toliko i da neradi preozbiljno-razmislite o ovome kada postavite pitanje prodavcu opreme a on vas gleda "bledo"...
http://www.turbosound.com/docs/distr...Rental+Company
Grafički Fajlovi
File Type: jpg aspect okacen 2.jpg (92,2 KB, 29x skinuto)
Highslide JS
File Type: jpg aspect okacen.jpg (70,0 KB, 26x skinuto)
Highslide JS
sinisa kg je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije