|
|
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#20 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
@aleksandar 72
Sve sto si citirao je moje, sve sto si napisao ispod nema veze sa tim sto sam ja napisao. Nigde ne tvrdim da je zvuk bolji sa 4 satelita nego sa dva satelita i dva woofera. Pazljivo procitaj sta sam napisao pa onda komentarisi slobodno. Sa dva woofera PRX618 (bilo koja) i dva satelita PRX612M ili 615M ce te pojesti sala od 300 ljudi, neces se cuti od zagora i galame. ![]() ![]() ![]() ![]() I poslednje a najvaznije, taj woofer treba neko i da nosi, tema je vezana za OMB, za takva dva woofera treba i mesto u autu a da ih covek sam nosi, sanse nema. Prema tome, svaki dalji razgovor o wooferima je ok pod uslovom da ih sam covek moze nositi (da nisu po merama veliki i glomazni i da nisu preko 20kg). Ako ima neko predlog, izvolte. A pametovanje ljudi koji nikad sami nisu svirali i nemaju cak ni svoju opremu o tome sta kako zvuci i sta je bolje, ne zelim ni da procitam a kamo li da poslusam. Ovo mi je 20. godina bavljenja svirkama a 28. bavljenja muzikom. Nanosio sam se ozvucenja i znam itekako sta je dobro a znam i sta je zgodno i sta izvodljivo. Danas volim i woofere i 20 kutija i spremam se sutra da ih nosim, svane li, tek onda vidim sta cu stvarno moci da ponesem. OMB zahteva kompromise u svemu, i u kvalitetu svirke, i u kvalitetu ozvucenja a i u tome da ne znas gde ti je glava kad se vratis sa svirke. Pa jos light... Pa gde je svirka, drugari moji? ![]() Ovde je rec o laganom ozvucenju za OMB i o tome mogu dalje komentarisati, ozvucenje za bendove je totalno druga tema koja me apsolutno ne interesuje. Pozzz
Sledeći član vam se zahvalio Beethoven za ovaj koristan post: | momo (07.11.2011) |
Favoriti |
|
|