Citat:
Originalno postovano od momo
Sad sam na pragu delirijuma mislim kolega tranzit da ste nepresušan izvor znanja i ideja a o svirci samo ću da kažem da se isplatilo čekati demo(iako nije fer da nas toliko mučite).
|
Nerado postavljam bilo kakve snimke bas zbog opasnosti od tog delirijuma. Ne zelim da budem kriv za neciju nesrecu... hahahaha....
Citat:
Bilježim se za nošenje opreme,kabliranje,fizikaliju,krečenje,gletanje šta god treba.
Samo da sam u blizini....
|
Sva radna mjesta zauzeta, kad zatreba raspisacu javni konkurs na forumu sa svim uputstvima o potrebnoj dokumentaciji: kratka biografija, posebne naklonosti (jelo, pice), sexualno opredjeljenje itd... hahahaha
Citat:
Imam problem.... ko i svi....
sad mi treba još para hehehe
|
A ja mislio da sam jedini sa tim problemom. Sad mi je lakse.
Citat:
A što se tiče komentara da takav kompjuter košta ko aranžer,cost-benefit ratio je na strani kompjutera definitivno...
Svaka čast
|
Tacno.
Citat:
Originalno postovano od romario
Vjerovatno smo svi primjetili ,
ali od nevjerice i sl. nitko nije napisao...
|
E radi toga i nisam postavio to bas s posebnim zadovoljstvom. Kako si vidio bilo je nebuloznih komentara. Ljudi su cudne zvjerke.
Citat:
Originalno postovano od romario
Tranzit je upravo demonstrirao ono o čemu mi mozgamo
i razmišljamo kako napraviti i može li to uopće funkcionirati ...
|
Tranzit je samo naucio da upotrijebi ono sto mu se pruzi kao tehnicka mogucnost a sve ostalo smisle pametni mozgovi i... kako cujes fukcionise to k'o sat, a i to sto si cuo je samo sitnica.