|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.12.2009
Downloads: 315
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3X / Triton Extreme / Triton TR
![]() |
![]()
pozdrav
drug mi kupijo pa1x pro koji "radi" kako treba kad sviras sa fabrickim bojama. stavili najnoviji os 3 i musical res u njega i bilo koji set da stavimo zvuci ko da su zvucnici probili. svuci kao transistor/radio koji nije stanicu tacno nasao ako razumiti. probao sam ram iz mog tritona stavit. cak sam disk probao drugi ali nece. opet isto. sad sam preko googela ovo nasao "" Sometimes, User Sounds saved with OS versions from 2.0 to 3.0 were not associated to the right User Multisample. This could result in Sounds playing the wrong Samples. This problem existed when single Sounds of banks or Sounds were loaded; it did not exist when loading full .SET folders. To solve this problem, we changed the User Sound format. After having loaded OS 3.01, you must convert the User Sounds created with OS versions from 2.0 to 3.0 (assuming they make use of User Samples) to the new format. Load the old .SET folders, and save each single User Sound, making use of User Samples, over itself (i.e., at the original location). This is detailed in the Pa1X-301U-Readme leafsheet."" Ali ne razumijem "change the user sound format" kako? Probao sam i Cedo set pedja bubaja i sve zivo ali nece. semplovi se stalno kvari. jel ima neki specijalni nacin kad se ucitava setovi u pa1x pro? mozda ja gresim? ja ga spojim na pc preko usb. prebacim set u HD, udjem na Load i ucitam set. neznam dali ima neki drugi nacin na pa1x pro koji ja neznam? molim vas ako znate. ja vise neznam sta da probam. a zao mi je druga koji ga kupio ![]() /Hvala |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|