|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#12 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@spooxjunior
citat: "Izgleda da opet moram da ponovim da sam hteo da kupim nov instrument." niste mi odgovorili i dalje na moje pitanje. U ovoj recenici vi po prvi put kazete da zelita da kupite iskljucivo nov instrument. To ni u jednom postu koji ste ranije naveli niste napisali. U toj situaciji bi nasi postovi krenuli drugim tokom pa bi vas obavestili da nov GW8 ne mozete nabaviti za 700eura i tu bi se prica zavrsila. Procitajte svoje postove u ovoj temi i slobodno me demantujte. Ako vam to uspe ja cu vam se onda izvinuti za onaj post na koji ste reagovali ali tesko da ce do toga doci. ja stvarno ne vidim na koji sam vas nacin uvredio? moje kolege i ja smo se trudili da vam pomognemo na najbolji nacin. Citiracu ti kolegu @tranzit koji ti je lepo rekao sve u jednoj recenici a vi sami odlucite sta cete da cinite. Citat:@tranzit " Nisi pazljivo procitao vrlo direktne i argumentovane savjete koje su ti dali Boban i Nesa pa bi bilo dobro da ih ponovo procitas i promijenis odluku jer izmedju PA50 i GW-8 je decenija razlike u tehnologiji i kvalitetu, naravno u korist ovog drugog. Porediti uopste ta dva instrumenta je nebulozno, kolege su vec navele zbog cega, pa da ne ponavljam. Ajd' citaj jos jednom, ne cini gresku bez potrebe."
|
|