|
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
|
![]()
Za 350 € bi mogao cak i naci Yamahu Emx 512SC (ali polovno), mozes provjeriti, ja imam 512SC vjeruj mi, ima snage i sto mi je najbitnije, mala je za transport! Gledaj i tu miksetu!
Sto se tice kutija, tesko da ces naci ista za 200€, tesko prijatelju, iskreno govorim, Mozda jedino Behringer B212XL Eurolive(to ti ga dodje oko 300€) ili B1520 Pro(ali polovne).... Zasto ne ides jedno po jedno, mislim da ti je bitnije sada da kupis zvucnike, pa onda idi na pojacalo(miksetu), ako si planirao izdvojiti 350€ za miksetu+200€ za kutije, zasto to ne bi odmah izdvojio za zvucnike?! za 550 € mogu se naci polovne 2 Ev Zx4 ili pak yamaha 15"(500w po kutiji), i onda ides polako na miksetu... Kad uzimas vec, uzmi da ti moze trajat narednih nekoliko vremena(3-4-5-6 godina), a i sam znas kad kupis neku "kantu" da je se tesko rijesiti (mozda i ne znas, i najbolje bi bilo da ne znas), kazem ti, najbolja opcija bi ti bila ta da prvo kutije uzmes (znam da ce ti stojati u kuci), ali ce te i potaknuti mozda na stednju da stedis za miksetu, i kad uzmes miksetu, na konju si ![]() Eto pa ti odluci, sretno...
Favoriti |
|
|