|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.03.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
@AcaG600
Brate moj nosio ja komp u servis jer mi je jos pod garancijom pa ne smem sam da otvaram. Kazu da je sve uredu da nema nikakvih problema sa ramom. ne znaju ni oni sta je. mislim da mi se samo od jednom tako smanji,ne mogu da verujem. ali zar nebi trebao GTA IV da radio ok i sa tih 3.25 Gb? sta ti mislis? Dodato: Pozdrav prijaterlji! Meni je potrebna pomoc. Imam problem sa igricom GTA IV. Znaci sve mi je radilo normalno nekih 2-3 nedelje i od jednom mi je pocelo seckati. Medjutim kad je pocelo da mi secka u System properties mi se pojavilo RAM 4 Gb (usable 3.25) i predpostavljam da zbog toga secka. Imam Windows 7 Ultimate 64-bit. Graficku nVidia GeForce 9500GT ,procesor Pentium Dual Core E6300 @2.80 GHz. Dizao sam sistem vec par puta i nikako da mi se ponovo aktiviraju sva 4 Gb. Nosio sam komp u servis posto je jos pod garancijom i kazu da je sve uredu sa RAM-om,da ne znaju sta to moze da bude. Ako neko zna koje je resenje za to molim vas da mi sto pre odgovori. Hvala unpared. Promijenjeno od katic91 (23.03.2012 u 20:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|