Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 28.11.2007, 12:39   #7
LatOpt
Početnik forumacije!

LatOpt's Avatar

Registrovan/a dana: 14.05.2007
Downloads: 408
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
LatOpt befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Koliko ja imam godina nema veze sa mojim pitanjem, na koje jos nisam dobio odgovor. Pitanje je veoma jasno, a i odgovor je vjerujem veoma jednostavan, samo naravno treba odgovoriti. E tu vec ide malo teze. Zato cu da reformulisem pitanje koje sada glasi ovako,

sta mi sve treba da napravim gore navedenu kombinaciju i kako te komponente da povezem da bi dobio taj toliko zeljeni zvuk?

@kresimire za tvoju info sviram dosta dugo, ali se nebavim time profesionalno, vec za svoj cejf i za raju i naravno u familiji kod kuce, aranziram i zajebavam se.
Sviram trenutno na PA-50 i DX21.
Zadnji mixeta/razglas na koji sam svirao je bio Zeck imao je "normalne zvucnike" znaci bas zajedno sa visokotoncima i nista nije bilo odvojeno. Koristio sam i dva monitor zvucnika, da bi cuo sam sebe.

E sad, ako ima ko pametniji po ovome pitanju, volio bi da i mene nauci. Dosada nisam nista naucio.

Promijenjeno od LatOpt (28.11.2007 u 12:48 sati)
LatOpt je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
najbolja, pa80

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 11:04

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije