|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
problem nije u ritmu,problem je u postavkama bubnja,ako ste ubacili ritam koji ste mozda culi na drugoj pa80 zvuci sila,a kad ste ubacili samo ritam nista ne valja bez veze,svaki ritam ,kod nas pojedinaca je pravljen bas za taj bubanj,ali u pitanju je GM standard,jer pretezno sad nailazim na bubnjeve koji nisu po GM standardu,i kad se taj ritam kao ritam ubaci na bilo koji od nasih bubnjeva normalno nece radit,jer fali prelaz pa lupa svasta mjesa itako dalje,ja dane provodim prepravljajuci ritam i trazeci gdje je koji elemenat bio,sada tako mnoge poznate kolege rade da bi se ogradile,kad skines ritam nemozes podesit da zvuci onako,a iste klavijature,to se desava kod mnogih,e problem je i u fabrickim bubnjevima i to se desi,kazete nece da radi,normalno mnogi ritmovi su semplovani i pravljeni spram semplovanog bubnja odnosno elemenata i kad vratite na pa50 ili 60 ili 80 na fabricki bubanj nece radit,ima dosta solucija,e sad ko se razumije znace o cemu govorim eto toliko malo sam pomogo sto znam pozdrav.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio korg18 za ovaj koristan post: | comodo (12.04.2012) |
Favoriti |
|
|