|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Prije par dana sam dobio ovaj mixer i svidja mi se njegova snaga sound i efekti medjutim primijetio sam da se mixer nakon sat-dva solidno zagrije dali svirao na njega ili ne. Uzeo sam sarafciger otvorio ga i cini mi se da nista nije popravljano a i vidio sam da nema u sebi ventilatore za hladjenje kao neki mikseri.
Zamolio bih kolege koji su imali ovaj mikser ili bar radili na njega da mi odgovore dali je to takav mikser da ima neku svoju /radnu temperaturu/ ili bi ovo mogao biti neki problem. Drugo pitanje, ovaj mikser se sastoji od miksa i pojacala koje je pricvrsceno ispod njega i spojeni su jednim kablom sa visepolnim dzekom, zanima ako bi nekada htio da skinem ovo pojacalo i koristim samo ovaj mali mikser sa drugim jacim pojacalom KAKO da saznam kakav je za njega potreban adapter koliko /volti/ampera. I kako ga spojiti na tom visepolnom dzeku Hvala Dodato: Evo jos jedno pitanje dali ovaj mixer ima LIMITER jer sada sam ga opteretio sat vremena pustio aranzer na njega i pojacao maksimalno i radi bez problema ali dok mi je 2-3 puta uletio u pik pa je mikser na jednu sekundu prekinuo pa nastavio. hvala Promijenjeno od svirac007 (11.04.2012 u 11:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|