Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 24.04.2012, 00:16   #1
wasp93
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 17.05.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
wasp93 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Ausrufezeichen Triton Le brlja semplove

Pozdrav svim kolegama forumasima,ako sam pogresio rubriku molio bih moderatore da prebace temu na drugo mesto,da se ponavlja nisam primetio,zato otvaram novu...bavim se elektronikom vec dosta vremena,i poceo sam da radim servis klavijatura,kupio sam triton le za sebe i koristim ga,samo sto imam problem,pa bih zato zeleo da se konsultujem sa vama,sada je u njemu kartica od 64 mb i 2x16 mb edo rama.....imam razne memorije koje sam nabavio za njega od 2x32 ali kada ucita semplove u tu memoriju kada trebam da sviram,on izbacuje isprekidan zvuk ocajnog kvaliteta,sav pobrljavljen ,i nije iskoristiv.....sada pretpostavljam da je to do brzine memorije...ali trenutno nemam drugu...pa ako se neko od kolega susreo sa ovim,neka kaze nesto o tome,inace pogledao sam specifikacije cipova na internetu i svima je brzina 60ns...zahvaljujem unapred!
wasp93 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije