Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 28.04.2012, 12:00   #12
gerag
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
gerag befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

"Casper" ja mislim da je sve ovo u sustini sizifov posao.Prava slika i kvalitet nekog instrumenta se ne moze steci na ovaj nacin-moze samo priblizno.Treba imati pored sebe i jedan i drugi instrument i jedino na taj nacin se moze oceniti realan kvalitet jednog i drugog.Ja imam mogucnost da to sebi priustim i iznosim "LICNI" stav i normalno je da ga i branim jer na kraju krajeva imam tridesetogodisnje muzicko iskustvo iza sebe znam sta je dobar zvuk i ne treba niko da me to uci(kao neki sveznajuci pojedinci sa foruma).Ja i Tyros 2 sa foruma ispadosmo cne ovce i neznalice zato sto izgleda jedini imamo Audyu i iznosimo "REALNO MISLJENJE" a neki sve znaju a nisu Audyu videli uzivo!!!Ja koristim Audyu za "LIVEEEEEEEEE" i to radi odlicno,da nije tako sigurno je ne bi drzao vec bi otisla na dobos i kupio bih drugi aranzer bio on Korg,Yamaha ili bilo koji drugi za koji "JA" licno smatram da je bolji.Savet cu uvek potraziti,poslusati i prihvatiti ako mislim da je "ok" ali necu dozvoliti bilo kome da mi soli pamet.Rekao sam vec da po meni nijedan aranzer nije savrsen i da su minimum duplo skuplji od svoje realne cene i ko je hteo mogao je to da procita u mojim predhodnim postovima,a ove klipove koje sam postavio su radili moji prijatelji pa ne bih da ulazim u pricu o jacini snimka i slicno,samo znam da su ritmovi konvertovani od Korga za Ketron i da je jedan zaljubljenik u Korga pa3x a drugi u Audyu 5.I na kraju sta je sustina?Meni se saund Audye svidja i ja na njoj radim i osecam se lepo ali ne tvrdim ni u jednom postu da je Audya drasticno bolja,najbolja,savrsena i slicno-naravno da ima nekih mana kao svi aranzeri ali one meni ne smetaju u toj meri da nemogu da na njoj sviram-naprotiv.Za mene je aranzer bilo koje marke nuzno zlo koje je sjebalo muziku definitivno jer je i Kurta i Murta dobio mogucnost da se bavi muzikom,uzimaju hleb pravim muzicarima pustaju matrice,fajlove a da neznju koja je koja dirka na tastaturi.Takvi i najvise pametuju i sve znaju.Za mene je bend zakon a Audya je najbliza tom zvuku "DEFINITIVNO"Pozdrav.
gerag je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio gerag za ovaj koristan post:
tyros 2 (28.04.2012)

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije